Det flyter på!

Long time no see!

Solen steker i Brisbane och Adam har fått ett trädgårds jobb för imorgon och fredag. Det flyter alltså på! Vi har hunnit med lite allt möjligt sen sist. Bland annat hunnit umgås med Sara, en supergullig tjej från Schweiz som vi stötte på i både Byron bay, Surfers paradise och till slut här i Brisbane.


Vårt första boende i Brisbane(vi har bytt) var inte det trevligaste.

Det häftigaste hittills är lugnt sagt Skycoastern (film i inlägget nedan) som fick oss båda ur balans. När vi hissades upp undrade vi båda vad vi gett oss in på. Det är den sortens aktivitet som får dig att på allvar börja tänka på livet efter döden, om det nu finns ett sådant.


Vår nuvarande stad, Brisbane. Vi gillar den här bron.

Igår åkte vi till Byron Bay för Skydive, men åter igen var naturens krafter inte på våran sida. Frustrerande att åka två timmar i bil till Byron, sedan fördriva 5 timmar på stan för att vänta på bättre vindar och sedan sätta sig i samma bil och åka tillbaka dom där två timmarna utan att ha hoppat. Nåväl, vi försöker igen på lördag! Dessutom fick jag ju lite fina bilder på folk i staden och på stranden ^^






Matt av solen?

Nu är det dax för middag, spaghetti med stekt lök och ägg. Adam kom precis från djurparken! Magen kurrar.

XOXO Eliiiina!


Kommentarer
Postat av: Becca!!

Äntligen ett inlägg!! Har väntat i flera dagar xD Fattar inte att ni vågade åka den där skycoastern, läskigt.. ;D Har inte du fått nå jobb?? Eller du kanske vill chilla lite till ;)

2012-02-01 @ 14:42:33
Postat av: Elina

haha hääärligt! :D Det var ju på gränsen att man svimmade på väg upp, men det var det lätt värt! Nej jag har inte fått mer än lite städjobb på hostelet vi bor på. Lönen är gratis boende. Och jag har ju inget emot att bara chilla ;)

2012-02-01 @ 23:45:47
Postat av: Elli

Iiiiiiih! Va coolt, säkert att ni inte sket ner er? xD Hahah! Oj vad ni kommer ha massor att berätta när ni nu kommer hem :P

2012-02-02 @ 14:35:15
Postat av: Elina & Adam

Haha ja det var inte långt ifrån! ;) Ja, vi får se hur mycket ni orkar höra :D

2012-02-03 @ 04:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0